verkiezingen 2018: de weg vooruit

 

WERVIK-GELUWE-TERHAND-KRUISEKE: DE WEG VOORUIT !!!

We kunnen er niet meer omheen… 14 oktober 2018 nadert met rasse schreden. Een niet onbelangrijke datum. U als inwoner van Wervik krijgt de kans om deze keer echt het verschil te maken.

Onze stad verdiend zoveel beter. 6 jaar lang zijn wij op heel veel domeinen blijven stil staan, misschien zelfs op een aantal vlakken achteruit gegaan. En nochtans stemden bijna 30 % van de bevolking voor onze partij. Stemden voor een goed bestuur, een visie, de weg vooruit.

En terug komen wij uw stem, uw steun en uw goedkeuring vragen. 2019 moet Wervik terug de positieve duw geven om terug te groeien, samen met u, samen met anderen, maar we moeten vooruit.

En daarvoor komen wij de komende weken naar u toe. Meer informatie vindt u terug op de website www.8940kiest.be onder pagina beleid en visie. 

Ikzelf sta op de derde plaats van onze lijst. Samen met al mijn collega’s, allemaal degelijke kandidaten, verdienen wij uw steun en uw stem. 

U ziet ons nog, u hoort ons nog, wij zijn er voor u, zoals de voorbije 6 jaar, en de nog vele mooie CD&V jaren die nog komeen. Wervik-Geluwe: De weg Vooruit