Over mezelf

Ik ben geboren op 25 december 1975, en was de jongste van vijf kinderen.
Na vele jaren in Geluwe te hebben gewoond, zette ik de stap naar Wervik.
In de Emiel Gellyncklaan woon ik samen met mijn partner An Decroos en lieve zoon Cisse (2013), en twee schattige dochters Tille(2014) en Nelle(2017). Binnenkort verhuizen wij naar onze nieuwe woning. Dit op het gehucht Terhand, in Geluwe. 

Professioneel werk ik  zorgmanager kritieke diensten in AZ St Lucas Brugge. Hiervoor kon je me vooral op Intensieve zorgen en de spoedgevallendienst van AZ Delta te Menen terugvinden. Met een grote waarschijnlijkheid zelfs tijdens de nachtelijke uurtjes.

Daarnaast heb ik nog heel wat activiteiten. Een aantal zijn op de website dieper uitgewerkt.
Vroeger ben ik in heel wat verenigingen actief geweest, en heb ik altijd het beste van mezelf proberen te geven: medeoprichter van jeugdhuis de Jukte vzw, bestuurslid jeugdharmonie St Cecilia Geluwe, voorzitter stedelijke jeugdraad, muzikant KGH St Cecilia Geluwe, Lid TOOG, jarenlang misdienaar in de St Dionysiusparochie Geluwe, hoofdanimator en instructor bij KAZOU vzw (toen nog J&G),…

Gedurende de voorbije jaren kon ik ook al heel wat diploma’s bij elkaar verzamelen, en volgde ik heel wat opleidingen.

Mijn lagere school volgde ik in Geluwe, mijn middelbare school werd deels in Geluwe, maar vnl in het St. Aloysiuscollege te menen gevolgd.
Na mijn middelbare studies trok ik naar Kortrijk, waar ik afstudeerde als verpleegkundige A1.
Een aantal jaren later volgde ik de BANABA Spoed en Intensieve Zorgen.
In 2015 ronde ik met succes mijn Master af. ik mag dan ook de titel Master of Science in management en beleid van de gezondheidszorg dragen.

Sinds 2013 ben ik gemeenteraadslid van Wervik. Dit in de CD&V fractie. Al vele jaren ben ik lid van CD&V. De verkiezingen van 2012 was mijn derde deelname aan gemeenteraadsverkiezingen. Ik ben dan ook uitermate trots dat ik heel wat mensen uit Wervik, Geluwe, Kruiseke en Terhand mag vertegenwoordigen in het bestuur van onze mooie stad. Meer daarover verder.

Als er nog wat tijd overblijft, spendeer ik graag nog wat tijd aan mijn hobby’s. Mijn allergrootste hobby is en blijft het koken. Jarenlang ben ik medewerker bij het Dranouterfestival. Ook de dienst 100 van Wervik, waar ik verantwoordelijke voor ben neemt heel wat tijd in beslag.